• No products in the cart.
Image Alt

PSH Properties

Candid ITs

A Candid ITS a Green Court Residence-ben találta meg a helyét

Az elmúlt hónapokban megfigyeltem, hogy egyre több cég költözik lakásirodába, mert a munka jelentős részét otthonról is el tudják végezni, ezért csak pár fővel vannak jelen a cég irodai életében. Én ezt nem feltétlenül tartom jónak, mert hiszem, hogy a csapat egységhez is fontos az egymás közti személyes kapcsolat.
Persze a fejlesztők mindig másként gondolkodnak.
Így történt, hogy a Candid ITS bérlőképviselője lettem. A kapcsolatunk már régóta tart, mégis most szánták el magukat a költözésre. A lakásirodáknak azonban előnye is van, nincs üzemeltetési költség, és a bérleti díj sem olyan magas mint egy irodaházban, azonban kellemes környezetet lehet teremteni ezekben a terekben is. A Codic nagyszerű fejlesztését szemeltük ki, és viszonylag gyorsan be is költöztünk☺️
#candidits#tenantrepresentation

CANDID ITS – THE INTELLIGENT TRAFFIC MANAGEMENT PLATFORM

A Candid ITS Kft. olyan biztonságos közlekedést támogató rendszereket fejleszt, amely valós időben gyűjtött és feldolgozott közlekedési adatok alapján segít kezelni a különböző forgalmi helyzeteket. Ezen modul segítségével csökkenthető a balesetek száma. A platform funkciói: megfigyelés, előrejelzés, megelőzés, beavatkozás és hatósági intézkedés alkalmazása.