• No products in the cart.

A CÉGRŐL

A PSH Properties KFT-t 2018-ban alapítottam.

A célom az volt, hogy szépen lassan ezt a pici, egyszemélyes céget felfejlesszem egy olyan céggé, amely magasabb színvonalon tud több különböző szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek az ingatlanpiacon. A 2019-es év döcögősen ment, és a 2020-as évben sem vártak rám óriási sikerek, mégis összességében elégedetten zártam az évet, és annál nagyobb elégedettséggel nyitottam meg a jelenlegit.

Pályafutásomat lakossági ingatlan- és lakossági pénzügyi tanácsadóként kezdtem. Több mint 6 évig voltam az OVB egyik Területi Vezetője, majd ezek után Tőkepiaci Szaktanácsadóként, szintén vezető pozícióban képviseltem a linzi székhelyű Partner Bank Ag-t.

2016-tól vagyok jelen ismét az ingatlanpiacon. Kezdetben irodabérbeadással, bérlőképviselettel foglalkoztam, mára már értékbecsléseket is végzek, mind a lakossági és mind a befektetői szegmensben. A tavalyi évet a saját magam fejlesztésére és a cég partneri kapcsolatainak kiépítésére szántam. Továbbra is folytatom a bérbeadási tevékenységet, dolgozom fejlesztőkkel, befektetőkkel egyaránt, valamint kellő szakmai tapasztalattal és megfelelő hozzáállással rendelkező partnereimmel kivitelezést, kertépítést, és takarítást is vállalunk.

ÚJ INGATLAN STRATÉGIÁN GONDOLKODIK?

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb irodát, vagy szolgáltatást.