• No products in the cart.
Image Alt

Megrendelés

Dandelion, a függőkert

GYÁRTÓT KERESÜNK, kérem vegye fel velünk kapcsolatot!

 

Termékleírás

Saválló, rozsdamentes termék.

Termékeinket saválló, rozsdamentes anyagokból gyártjuk, a kaspón keresztül a tartó elemeken át. Ezek függő kaspók alkalmasak a tér elválasztására, valamint kellemesebb munkahelyi, vagy otthoni környezetet teremtenek. (konyha, pergola, irodaterületek)

 

Méretek, design

 

A kaspók különböző méretekben készülnek. Igény szerint porfestéssel, különböző színekben. Olyan növényeket és olyan technológiákat ajánlunk az ügyfélnek, amelyek garantálják, hogy a frissen megvásárolt növények sokáig életben maradjanak. A kaspók kialakítása illeszkedik minden modern környezetbe.

Kategória:

Leírás

GYÁRTÓT KERESÜNK

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

MI VAN A KASPÓN BELÜL?

Gyökéritató

Vegyszer nélküli, magas ásványanyag- és humusztartalmú tápcsövecske.
A növények ültetőgödrébe szórva közvetlenül a gyökérzetet érjük el.
A gyökéritató egy vízmegtartó, talajlevegőztető és tápanyag-biztosító cella, ami kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A gyökéritató üreges szerkezetű a növények számára fontos ásványi anyagokból készült csövecskék, alakra hasonló a szarvacska tésztához, és ennek az alak. A gyökéritatóval kezelt növények gondozásához feleannyi víz szükséges, mint általában.

Agyaggolyó

Az agyaggolyó, természetes anyagból készült, ökologikus termék, mely a gyökérzet oxigén áteresztéséért és megfelelő vízellátásáért felelős.
Az agyaggolyót az ültető közegbe szórva használjuk. Az ebben a közegben ültetett növényeket nem kell többet átültetni. Az agyag granulátumban nevelkedő növényeket elegendő hetente, maximum 10 naponta öntözni vízmegtartó képességük miatt.

Virágföld

A növényzetnek megfelelő speciális virágföldbe ültetjük a növényeket, hogy a megfelelő tápanyagokat biztosítsuk a fejlődésükhöz.

Termékinformációk 

Szabadalom- és védjegyoltalom alatt álló termék.

Gyártása: előkészítés alatt.
A termékkel kapcsolatos információkért és egyedi megrendelés esetén keressen minket a honlapon található elérhetőségeink egyikén.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dandelion, a függőkert” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük